Perinteisen rosvopaistin valmistaminen vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja tietysti hyvää seuraa. Koko päivän kestävä valmistus on kuitenkin varmasti vaivansa väärti – rosvopaisti kun on harvinaisen mehevä perinneherkku ja päivä kuluu mukavasti ulkoilmassa, hyvässä seurassa.

PÄIVÄN OHJELMA RYHMILLE

Aamupäivällä tutustutaan rosvomontun kaivuuseen, oikeanlaisen nuotion rakentamiseen ja lihan oikeaoppiseen valmisteluun.
Keskipäivällä rosvoliha lasketaan monttuun.
Iltapäivällä lihan kypsymistä voidaan seurata monttua lämmittävän nuotion äärellä, makkaraa grillaillen, lohta loimuttaen ja kylmistä juomista nauttien.
Illalla maistellaan vastanostettua paistia joko Kylpylän ravintola Merisalissa tai rannassa grillikololla.

HINNAT
10-20 henkeä: 45 €/hlö
21-50 henkeä: 42 €/hlö
yli 51 henkeä: 38 €/hlö

Tiedustelut ja varaukset p. 02 44 55 100 tai info@ruissalospa.fi

Paistomestarin mietteet ja vinkit

Katso vinkit rosvopaistin valmistukseen!

Katso myös nämä

Kutsu kevääseen 3 vrk

Koe keväisen Ruissalon ainutlaatuinen luonto ja merellisyys, varaa nyt 3 vuorokauden loma erikoishintaan, alkaen 183,-/henkilö. Tarjoushintaan sisältyy aamiaiset ja päivälliset.

Ruissalon kalastusretki

Kiinnostaako kalastus? Tarjoamme ammattilaisen vetämää kalastusretkeä johon saat myös majoituksen erikoishintaan, lue lisää ja varaa!

Kylpyläloma 4 vrk

Varaa nyt 4 vuorokauden loma ruokailuineen erikoishintaan. Hinta alkaen 212,-/hlö. Tarjous voimassa 31.5.2017 asti.

Lounaat ja päivällinen

Lounas, buffet tai à la carte – ravintola Merisalissa voit nauttia kauden herkuista päivittäin, katso lisää ravintolasivultamme!

Ruissalon rosvopaistikokous

Perinteisen rosvopaistin valmistaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Koko päivän kestävä valmistus tehostaa kokousta ja yhteishenkeä erinomaisella tavalla.