Perinteisen rosvopaistin valmistaminen vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja tietysti hyvää seuraa. Koko päivän kestävä valmistus on kuitenkin varmasti vaivansa väärti – rosvopaisti kun on harvinaisen mehevä perinneherkku ja päivä kuluu mukavasti ulkoilmassa, hyvässä seurassa.

PÄIVÄN OHJELMA RYHMILLE

Aamupäivällä tutustutaan rosvomontun kaivuuseen, oikeanlaisen nuotion rakentamiseen ja lihan oikeappiseen valmisteluun.
Keskipäivällä rosvoliha lasketaan monttuun.
Iltapäivällä lihan kypsymistä voidaan seurata monttua lämmittävän nuotion äärellä, makkaraa grillaillen, lohta loimuttaen ja kylmistä juomista nauttien.
Illalla maistellaan vastanostettua paistia joko Kylpylän ravintola Merisalissa tai rannassa grillikololla.

HINNAT
10-20 henkeä: 45 €/hlö
21-50 henkeä: 42 €/hlö
yli 51 henkeä: 38 €/hlö

Tiedustelut ja varaukset p. 02 44 55 100 tai info@ruissalospa.fi

Paistomestarin mietteet ja vinkit

Katso vinkit rosvopaistin valmistukseen!

Katso myös nämä

Lounaat ja päivällinen

Lounas, buffet tai à la carte – ravintola Merisalissa voit nauttia kauden herkuista päivittäin. Erikoisuuksina sunnuntai-jazzit, katso lisää ravintolasivultamme!

Ruissalon rosvopaistikokous

Perinteisen rosvopaistin valmistaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Koko päivän kestävä valmistus tehostaa kokousta ja yhteishenkeä erinomaisella tavalla.

Ruissalon kalastusretki

Kiinnostaako kalastus? Tarjoamme ammattilaisen vetämää kalastusretkeä johon saat myös majoituksen erikoishintaan, lue lisää ja varaa!