Nauti riemukkaasta viihtestä kesäteatterin illassa ja rentoudu kylpylän lämpimissä altaissa ja hemmottelevissa hoidoissa.

Samppalinnan Kesäteatterin EloHeinäKesä

Runoilija Heli Laaksosen uutukainen Eloheinäkesä suhteellinen suvikomedia suurista ikäluokista. Komediassa kuljetaan läpi suloisen Suomen vuosikymmenten. Sen nousut,
sen laskut, sen naurut ja sen laulut. Kantaesityksen sankarit, sympaattiset sohlot Juhanne, Puali ja Elovena kompuroivat läpi oman elämänsä tähtihetkien.

Samppalinnan Kesäteatterin Rakkauden autokorjaamo

Kari Takalo korjailee tyttärensä kanssa vanhoja autoja. Heidän arkensa rullaa leppoisan rauhaisasti, kunnes pihaan kaartaa keikkabussi … Mitä tapahtuu, kun keikkabussi hajoaa keskelle ei mitään, pieneen Jormalan kylään? Takalon autokorjaamon rauha rikkoontuu ja Tartu Hittiin -talent kilpailu rantautuu rasvamonttuun!

Katso myös nämä

Golfloma Ruissalossa

Vietä rentouttava golfloma merellisen luonnon helmassa. Sisältää green feen Aura Golfin, Aurinko Golfin tai Kultaranta Golfin kentälle, varaa nyt.

Piknik-päivä Ruissalossa

jalkahoito

Rento päivä Ruissalossa – katso vinkki “piknik-päivään”!

SuperPark-paketti

Tule kylpylälomalle Ruissaloon ja käy SuperPark Turussa seikkailemassa, pelailemassa, testaamassa taitoja ja rentoutumassa monipuolisten lajien parissa. SuperPark-paketin varaajalle 15% alennus majoituksesta!