Hotelli

Aamiainen ja buffet-ateriat

Kylpylän avarassa ja valoisassa ravintola Merisalissa tarjoillaan runsas buffetaamiainen, jolla päivä lähtee mukavasti käyntiin. Katso alla myös muut Merisalin buffet-tarjoilut:

Hotellihuoneet

Ruissalon Kylpylä sijaitsee luonnonkauniilla Ruissalon saarella aivan meren rannalla. Kylpylässä on 171 huonetta, joista 43 on uusia, tyylikkäitä ja tilavia minisviittejä korkeatasoisessa …

Lisäpalvelut

Nauti maittavista aterioista, hemmottele ja ilahduta huonetervehdyksin ja ota viimeinenkin lomapäivä rennosti viipymällä hieman pidempään. Näillä eväillä saat lomaasi helposti …

Erityishuoneet

Ruissalon Kylpylässä jokainen vieras on tärkeä. Siksi tarjoamme myös erikoisvarusteltuja huoneita niitä tarvitseville.

Erityishuoneet varataan suoraan myyntipalvelusta.

Varausehdot

Tarkista varauksiin liittyvät ehdot tästä.

Katso myös nämä

Black Friday 24.11- ale jopa 60%

Varaudu jo vuoden suurimpaan ostospäivään – Black Friday 24.11.! Luvassa huikeita tarjouksia – Kylpylän lahjakortit jopa 60 % alennuksella! Myös Naantalin Kylpylä ja ravintola Pinella ovat mukana, sekä Spashop-kylpyläkauppa.

Suomi 100 -illallinen 5.12.

Tervetuloa aloittamaan itsenäisyyspäivän juhlinta Ruissalossa 5.12., itsenäisyypäivän aattona! Nauti Kylpylän omasta Suomi 100 -menusta Kapteeninsalin sinivalkoisissa merimaisemissa. Juhlallinen ilta aloitetaan kuohuvalla, ja ateriointia säestää elävä musiikki.

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä! Myöhempi huoneenluovutus on helppo ja edullinen tapa nauttia viimeisestäkin lomapäivästä vähän pidempään. Aamiaisen jälkeen ehdit vaikka vielä rentoutua altailla tai hoidoissa tai ottaa ihanat päivätorkut.

Varaa Sunborn-pikkujoulut

Kaipaatko pikkujouluihin muutakin kuin tonttulakkeja ja mollivoittoisia jouluveisuja? Sunbornin pikkujoulusivuilta näet parhaat vinkit pikkujoulunviettoon. Varaa meiltä vuoden ehdoton kohokohta!