Peruuttamisoikeus

Peruutussäännöt vaihtelevat sen mukaan mihin ajankohtaan/hintaan olet tehnyt varauksesi, lue yksityiskohtaiset peruutusehdot tarkkaan varausvahvistuksestasi. Ellei varaushetkellä ole sovittu toisin tai valitsemaasi majoituspakettia/hintaa koske eri säännöt, peruutus on tehtävä viimeistään klo 16.00 paikallista aikaa saapumispäivänä. Jos jätät saapumatta hotelliin tai peruutat varauksesi myöhemmin kuin klo 16.00, on hotellilla oikeus veloittaa min. 1 vrk:n majoitushinta sekä muut etukäteen tilatut palvelut. Peruutus tai muutos ilmoitetaan myyntipalveluun, p. 02 44 55 100 tai sähköpostitse (info@naantalispa.fi tai info@ruissalospa.fi). Mikäli varaus on vahvistettu luottokortilla, veloitus voidaan tehdä suoraan luottokorttitililtä.

Ryhmien varaus- ja peruutusehdoista sovitaan erikseen varausvaiheessa.

Matkustajan velvollisuudet ja vastuu

Asiakas on velvollinen täyttämään viranomaisille tarkoitettu matkustajakortti huolellisesti sisään kirjautumisen yhteydessä. Varauksen yhteyshenkilön tulee olla täysi-ikäinen. Alaikäinen saa yöpyä Naantalin/Ruissalon Kylpylässä edellyttäen, että hänen seurassaan on vähintään yksi täysi-ikäinen vastuuhenkilö.

Huoneet tulee luovuttaa klo 12.00 mennessä lähtöpäivänä. Hotelli ei vastaa huoneisiin tai hotellin yleisiin tiloihin jätetyistä tavaroista

Vieraiden on noudatettava matkan aikana hotellin järjestyssääntöjä sekä viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

Hotellin vieras (tai viime kädessä varausvaiheessa nimetty yhteyshenkilö) on vastuussa vahingoista, jotka hän aiheuttaa hotellille tai kolmansille osapuolille. Hän on velvollinen korvaamaan sen irtaimiston, jonka hän tahallaan tai huolimattomalla menettelyllään rikkoo tai luvattomasti vie hotellin tiloista.

Muuta

Jos myyjä ei myyjästä riippumattomista syistä voi tarjota jo varattua ja maksettua huonetta, on myyjällä oikeus tarjota asiakkaalle vaihtoehtoista hotellimajoitusta paikkakunnalla. Muutoksista on ilmoitettava varauksen yhteyshenkilölle niin pian kuin mahdollista. Mikäli majoitus ei toteudu myyjän virheen johdosta, tai jos majoituksen laatu on todistettavasti alentunut merkittävästi myyjän tekemän virheen johdosta, asiakas on oikeutettu hyvityksiin tai enimmillään maksetun majoituskustannuksen palautukseen kokonaisuudessaan. Asiakkaan muita mahdollisia kuluja ei hyvitetä.

Huoneiden varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on tehtävä jo saapumispäivänä, jolloin myyjällä on mahdollisuus korjata virheet. Myyjä ei ole velvollinen hyvittämään asiakasta jälkikäteen tehdyistä huomautuksista.

Huonehinnoittelu

Verkkosivuilla ja hinnastoissa mainitut vuorokausi- ja pakettihinnat ovat alkaen – hintoja, mikäli ei ole toisin ilmoitettu. Lopullinen huonehinta määräytyy varaustilanteen ja sesongin mukaan varausvaiheessa. Päivän hintaa voi tiedustella myyntipalvelusta p. p. 02 44 55 100  tai online-varausjärjestelmän kautta.

Tietyt hinnat edellyttävät ennakkomaksua. Lue yksityiskohtaiset hintatiedot varausvahvistuksestasi.

Emme peri paketeista ennakkomaksua.

Ei-hyvitettävä hinta

Varausta ei voi perua tai muuttaa eikä maksua palauteta.

 

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Katso erikseen > Online-varausehdot (avaa varaussivun, valitse Varausehdot)