Viidennen kerroksen ison Kapteeninsalin lisäksi Ruissalon Kylpylässä on monta erilaista juhlatilaa. Tarjoamme edustavat puitteet niin pienille kuin suurillekin juhlille, jopa 240 hengelle.

Juhlapyhät, perhejuhlat, häät, merkkipäivät, sukujuhlat, luokkakokoukset – tervetuloa Kylpylään viettämään ikimuistoista juhlaa!

Katso menut:

Katso myös nämä

Black Friday 24.11- ale jopa 60%

Varaudu jo vuoden suurimpaan ostospäivään – Black Friday 24.11.! Luvassa huikeita tarjouksia – Kylpylän lahjakortit jopa 60 % alennuksella! Myös Naantalin Kylpylä ja ravintola Pinella ovat mukana, sekä Spashop-kylpyläkauppa.

Suomi 100 -illallinen 5.12.

Tervetuloa aloittamaan itsenäisyyspäivän juhlinta Ruissalossa 5.12., itsenäisyypäivän aattona! Nauti Kylpylän omasta Suomi 100 -menusta Kapteeninsalin sinivalkoisissa merimaisemissa. Juhlallinen ilta aloitetaan kuohuvalla, ja ateriointia säestää elävä musiikki.

Kuukauden hoidot

Katso ajankohtaiset hoitomme ja tee tilaus. Spa Club -jäsenille hoidot tarjoushintaan.

Kauneussauna

Vietä hemmotteleva päivä ystävien kanssa kauneussaunassa ja lämpimissä vesissä! Tutustu kauneussaunapakettiin ja kokoa oma porukka kaunistautumaan:

Romanttinen yö kahdelle

Ylellinen kylpyläpaketti sinulle ja hänelle – tai vaikka lahjaksi hääparille.

Rosvopaistille Ruissaloon

Huolella ja kärsivällisyydellä valmistettu rosvopaisti on aivan erityistä herkkua. Nauti rosvopaisti-illallinen tunnelmallisessa Grillikolossa. Voit myös seurata päivän aikana paistin valmistusta Ruissalon rannassa.