Kokoustilojen perusvarustukseen kuuluvat langaton nettiyhteys, piirtoheitin ja fläppitaulu. Myös videotykki on saatavana käyttöön ilman lisäveloitusta.

Muut mahdollisesti tarvittavat kokousvälineet kuten tv ja videolaitteet, cd-soitin, diaprojektori, videokamera ja äänentoistovälineet ovat saatavilla pyydettäessä.

Jäävettä on aina tarjolla kokoustiloissa, ja muita virvokkeita ja esimerkiksi hedelmiä toimitamme tilauksesta.

Tutustu kokoustiloihin »

Katso kokousesite »

Katso valmiit kokouspakettimme »

 

 

Katso myös nämä

Perhelomalle – äiti ilmaiseksi!

Muista äitiä sunnuntaina 13.5. Vietä koko perheen äitienpäiväloma Ruissalossa, tarjoamme ÄIDILLE ILMAISEN majoituksen. Tervetuloa – varaa ajoissa!

Kokous saaristossa

Koe kokous saaristossa, missä mieli virkistyy ja ajatus kulkee. NYT KAMPANJAHINTAAN alkaen 34,-/hlö! Katso lisätiedot ja järjestä vuoden paras kokous, hinnat voimassa rajoitetun ajan.

Ruissalon kalastusretki

Kiinnostaako kalastus? Tarjoamme ammattilaisen vetämää kalastusretkeä johon saat myös majoituksen erikoishintaan, lue lisää ja varaa!

Ruissalon rosvopaistikokous

Perinteisen rosvopaistin valmistaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Koko päivän kestävä valmistus tehostaa kokousta ja yhteishenkeä erinomaisella tavalla.

Wellness-kokous Ruissalossa

Vietä kokous täynnä energiaa ja hyvää oloa. Lisätehoa päivään tuo luonto- tai tuolijooga.

Luonto- ja tuolijoogaa

Joogalla lisää elinvoimaa – luonto- ja tuolijooga piristävät päivää ja huoltavat kehoa ja mieltä. Tutustu hyvän olon ryhmäaktiviteetteihimme.