Perinteisen rosvopaistin valmistaminen vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja tietysti hyvää seuraa. Koko päivän kestävä valmistus on kuitenkin varmasti vaivansa väärti – rosvopaisti kun on harvinaisen mehevä perinneherkku ja päivä kuluu mukavasti ulkoilmassa, hyvässä seurassa.

ROSVOPAISTI-ILLALLINEN GRILLIKOLOLLA

Illallinen tarjoillaan grillikololla 10–24 hengen ryhmille. Rosvopaisti valmistetaan perinteiseen tapaan maakuopassa. Asiakkailla on mahdollisuus halutessaan seurata valmistusta rannassa.
Rosvopaisti valmistettavissa ajalla 1.4.–30.10.

Menu 42,-

  • Leipävalikoima ja levitteet
  • Raikasta vihersalaattia
  • Maalaisperunasalaattia
  • Metsäsienisalaattia
    Leipäjuustosalaattia
  • Aitoa maakuopassa kypsytettyä rosvopaistia possusta ja karitsasta
  • Keitettyä perunaa
  • Paahdettuja juureksia
  • Pannukahvia ja tikkupullaa

Tiedustelut ja varaukset p. 02 44 55 100 tai info@ruissalospa.fi

Paistomestarin mietteet ja vinkit

Katso vinkit rosvopaistin valmistukseen!

Katso myös nämä

Ruissalon kalastusretki

Kiinnostaako kalastus? Tarjoamme ammattilaisen vetämää kalastusretkeä johon saat myös majoituksen erikoishintaan, lue lisää ja varaa!

Lounaat ja päivällinen

Lounas, buffet tai à la carte – ravintola Merisalissa voit nauttia kauden herkuista päivittäin, katso lisää ravintolasivultamme!

Ruissalon rosvopaistikokous

Perinteisen rosvopaistin valmistaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Koko päivän kestävä valmistus tehostaa kokousta ja yhteishenkeä erinomaisella tavalla.