Perinteisen rosvopaistin valmistaminen vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja tietysti hyvää seuraa. Koko päivän kestävä valmistus on kuitenkin varmasti vaivansa väärti – rosvopaisti kun on harvinaisen mehevä perinneherkku ja päivä kuluu mukavasti ulkoilmassa, hyvässä seurassa.

ROSVOPAISTI-ILLALLINEN GRILLIKOLOLLA

Illallinen tarjoillaan grillikololla 10–24 hengen ryhmille. Rosvopaisti valmistetaan perinteiseen tapaan maakuopassa. Asiakkailla on mahdollisuus halutessaan seurata valmistusta rannassa.
Rosvopaisti valmistettavissa ajalla 1.4.–30.10.

Menu 42,-

  • Leipävalikoima ja levitteet
  • Raikasta vihersalaattia
  • Maalaisperunasalaattia
  • Metsäsienisalaattia
    Leipäjuustosalaattia
  • Aitoa maakuopassa kypsytettyä rosvopaistia possusta ja karitsasta
  • Keitettyä perunaa
  • Paahdettuja juureksia
  • Pannukahvia ja tikkupullaa

Tiedustelut ja varaukset p. 02 44 55 100 tai info@ruissalospa.fi

Paistomestarin mietteet ja vinkit

Katso vinkit rosvopaistin valmistukseen!

Katso myös nämä

Black Friday 24.11- ale jopa 60%

Varaudu jo vuoden suurimpaan ostospäivään – Black Friday 24.11.! Luvassa huikeita tarjouksia – Kylpylän lahjakortit jopa 60 % alennuksella! Myös Naantalin Kylpylä ja ravintola Pinella ovat mukana, sekä Spashop-kylpyläkauppa.

Ruissalon kalastusretki

Kiinnostaako kalastus? Tarjoamme ammattilaisen vetämää kalastusretkeä johon saat myös majoituksen erikoishintaan, lue lisää ja varaa!

Lounaat ja päivällinen

Lounas, buffet tai à la carte – ravintola Merisalissa voit nauttia kauden herkuista päivittäin, katso lisää ravintolasivultamme!

Ruissalon rosvopaistikokous

Perinteisen rosvopaistin valmistaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Koko päivän kestävä valmistus tehostaa kokousta ja yhteishenkeä erinomaisella tavalla.