Ruissalon läheltä löytyy erittäin hyviä kalastusvesiä ja yhteistyökumppanimme Pikepointer tarjoaa näille vesille ohjattuja kalastusretkiä monivuotisella kokemuksella. Hinnat alkaen 250,- (max 5 henkeä) + tarjoushintainen majoitus 96,-/kahden hengen huone Ruissalon Kylpylässä. Kylpylän keittiö voi myös valmistaa saaliista herkullinen aterian, tiedustele tästä mahdollisuudesta! Kalastusretkivaraukset ja tiedustelut suoraan Pikepointerilta.

Lisätiedot ja varaukset:

Mikael Kiviluoto, Pikepointer
Vitanovantie 22, 20960 TURKU
Puh: 0407355099
Email: info@pikepointer.fi
www.pikepointer.fi

Katso myös nämä

Kesän Muumiloma

Naantalin Muumimaailma on lasten ja aikuisten suosikkikohde. Yhdistä rentouttava kylpyläloma ja muumit, varaa nyt Muumiloma kesäksi.

Golfloma Ruissalossa

Vietä rentouttava golfloma merellisen luonnon helmassa. Sisältää green feen Aura Golfin, Aurinko Golfin tai Kultaranta Golfin kentälle, varaa nyt.

Lounaat ja päivällinen

Lounas, buffet tai à la carte – ravintola Merisalissa voit nauttia kauden herkuista päivittäin, katso lisää ravintolasivultamme!

Rosvopaistille Ruissaloon

Huolella ja kärsivällisyydellä valmistettu rosvopaisti on aivan erityistä herkkua. Nauti rosvopaisti-illallinen tunnelmallisessa Grillikolossa. Voit myös seurata päivän aikana paistin valmistusta Ruissalon rannassa.

Luonto- ja tuolijoogaa

Joogalla lisää elinvoimaa – luonto- ja tuolijooga piristävät päivää ja huoltavat kehoa ja mieltä. Tutustu hyvän olon ryhmäaktiviteetteihimme.