Ruissalo Turun saaristossa kutsuu nauttimaan syksyn väreistä ja meriluonnosta, pitsihuviloista ja kalliorannoista. Ruissalossa on rennon oleilun ja retkeilyn lisäksi myös paljon tekemistä koko perheelle, ja vilkkaan kulttuurikaupungin tarjonta on vain vartin ajomatkan päässä.

Retkeile ja rentoudu luonnossa

Lomalla loikoilu kuuluu asiaan, mutta myös ulkoilu virkistää niin kehon kuin mielen – Kylpylän ympäristössä on runsaasti patikkapolkuja ja rannasta voit lähteä melomaan tai veneilemään. Kylpylältä voit myös vuokrata polkupyörän ja lähteä polkien tutustumaan saareen – tai ajella vaikka Turun kauniiseen jokirantaan. Kylpylältä voi myös lainata ulkopelivälineitä ja frisbeegolf-ratakin kulkee Kylpylän lähimaastossa.
Tutustu aktiviteetteihin »

Hemmottelua päästä varpaisiin

Hoitoja jokaiselle

Ruissalon Kylpylältä löydät niin rentouttavat kylvyt, virkistävät vartalohoidot kuin tehokkaat hieronnat. Kylpylällä on myös kattavat kampaamo- ja kauneushoitolapalvelut, joten syysilmeen päivitys onnistuu lomailun ohessa. Spa Clubin jäsenet nauttivat kuukauden hoidoista tarjoushinnoin – nyt tarjouksia myös Plussa-korttilaisille!
Kuukauden hoidot »

Herkuttelua Kylpylällä

Lomaan kuuuluvat kiireettömät aamiaiset ja pitkät illalliset, merimaisemissa. Kylpylän kahvilassa on tarjolla oman leipomon herkut ja kevyttä lounasta ja ravintola Merisalissa nautit niin runsaan buffet-aamiaisen kuin päivälliset ja a la carte -illalliset.
Tutustu ravintoloihin ja menuihin »

Ruissalon ihanat kahvilat

Tiesitkö, että Ruissalo on myös oiva kahvittelukohde? Täältä löydät nostalgiset kahvilat, sokerisimmat munkit ja isoimmat pullat. Kylpylän kahvilassa on oman leipomon tuotteet suolaisista piirakoista makeisiin kakkuihin. Ihan lähiympäristössä on myös kivoja päiväretkikohteita, kuten legendaarinen Honkapirtti. Pirtillä voit nauttia klassisen hernekeittolounaan, tietysti kuuluisan pannarin kera, ja tutustua samalla pirtin historiasta kertovaan valokuvanäyttelyyn. Kahvila Vanha Tammi löytyy puolestaan Turun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan yhteydestä. Puutarhalla järjestetään lomakausina ohjelmaa erityisesti lapsille, ja se onkin erinomainen koko perheen käyntikohde laajoine puutarha-alueineen ja trooppisine kasvihuoneineen.

Lomaohjelmaa

Lomalla on mukava tehdä myös jotain hauskaa ja arjesta poikkeavaa. Kylpylällä järjestetään erilaista ohjelmaa viikottain, ja esimerkiksi bussilla pääsee Kylpylän ovelta ihan Turun torille asti. Käy vaikka teatterissa tai jossakin Turun museoista ja palaa illaksi Kylpylän valkeisiin lakanoihin. Jos tanssijalka vielä vipattaa, viikonloppuisin Kylpylällä tanssitaan elävän musiikin tahtiin. Lobby Barissa viihdytään pianomusiikin tahtiin ja visaillaan musiikkiteemalla.

Jos liikunta kuuluu lomaasi, Kylpylältä löytyy sekä ohjattuja liikuntatunteja että asikkaiden vapaassa käytössä oleva kuntosali.

Tutustu myös Turun tapahtumiin:

Helposti Ruissaloon

Perhepaketti Ruissaloon

Tulossa lomalle koko perheen kanssa? Ruissalon perhepaketit alk. 141€/vrk sisältäen 2 aikuista ja yhden lapsen lisävuoteella. Kysy lisää myyntipalvelusta!
info@ruissalospa.fi | Puh +358 2 44 55 100

Lomaetuja Plussa-kortilla

Nyt syksyn lomat edullisesti Plussa-kortilla – Plussa-tarjouksia myös Kylpylän ravintoloista ja hoidoista!

PLUSSA-TARJOUKSET »

 

Katso myös nämä

Huoneen myöhempi luovutus

Pidennä lomaasi ja rentoudu lähtöpäivänä! Myöhempi huoneenluovutus on helppo ja edullinen tapa nauttia viimeisestäkin lomapäivästä vähän pidempään. Aamiaisen jälkeen ehdit vaikka vielä rentoutua altailla tai hoidoissa tai ottaa ihanat päivätorkut.