Lomat ja tarjoukset

Avoimet ovet -päivä la 28.11.

Tervetuloa tutustumaan Kylpylän monipuolisiin wellness- ja liikuntapalveluihin lauantaina 28.11. Ohjelmassa mm. kahvitarjoilu, tilojen ja palvelujen esittelyjä, tietoiskuja, ohjattua liikuntaa ja luentoja. Luvassa on myös erikoistarjouksia!

Ruissalon kalastusretki

Kiinnostaako kalastus? Tarjoamme ammattilasen vetämää kalastusretkeä johon saat myös majoituksen erikoishintaan, lue lisää ja varaa!

Uusi vuosi Ruissalossa

Vietä unohtumaton uudenvuodenaatto juhlan ja herkuttelun merkeissä ja aloita uusi vuosi rentouttavalla kylpylälomalla.

Senioritarjous 2-3 vrk

Tervetuloa Ruissaloon rentoutumaan, tarjous on voimassa 22.12.2015 asti, loman pituus vähintään 2 vuorokautta. Varaa jo tänään!

Joulu Ruissalossa

Vietä rauhallinen ja rentouttava joulu Kylpylässä. Nauti herkullisista jouluruoista ja aidosta joulutunnelmasta ja koe Ruissalon luonnonkaunis merellinen ympäristö.

Varaa Sunborn-kokous

Valitse kohde, tilaisuus, tarjoilut ja viihdettä ja virkistystä kokousväen iloksi – kaikki samasta paikasta! Nyt kannattaa käyttää TEAM PLAYER -etuasi, tutustu kampanjaamme.

Varaa Sunborn-pikkujoulut

Kaipaatko pikkujouluihin muutakin kuin tonttulakkeja ja mollivoittoisia jouluveisuja? Meillä on Hunkseja, on Siltsua, on Popedaa, on stand-upia ja vaikka mitä. Varaa meiltä vuoden ehdoton kohokohta!

Day Spa – päivä Kylpylässä

Tervetuloa päiväksi Kylpylään rentoutumaan ja...

Kuukauden hoidot

Katso ajankohtaiset hoitomme ja tee tilaus. Spa Club -jäsenille hoidot tarjoushintaan.