Lomat ja tarjoukset

Syyslomatarjous, etu 20%

Tule syyslomalle Ruissaloon, kun viivyt kauemmin kuin yhden vuorokauden saat huomattavan edun. Tarjous voimassa 13.-30.10.2016, varaa nyt!

Voita lomasi Ruissaloon

Osallistu arvontaan ja voita koko perheelle kahden vuorokauden kylpyläloma Ruissalossa! Loman arvo yli 500 €, arvonta-aika päättyy 30.10.2016.

Lokakuun hyvän olon tarjoukset

Syksyllä kannattaa panostaa liikuntaan ja hyvään oloon – pitkä talvikin sujuu siten kevyemmin. Lokakuussa sauna- ja uinti- sekä hierontakortit TARJOUSHINNOIN, käyttöaikaa tammikuun 2017 loppuun saakka.

Pikkujoulut Kylpylässä

Nauti merimaisemista, jouluruuasta, viihteestä ja virkistyksestä! Ruissalossa vietät Ruissalon pikkujoulut majoituksella alkaen 103,-/hlö. Voit myös tulla illaksi nauttimaan herkkuja Joulun juhlapöydästä, katso lisätiedot ja varaa paikkasi.

Lounaat ja päivällinen

Lounas, buffet tai à la carte – ravintola Merisalissa voit nauttia kauden herkuista päivittäin. Erikoisuuksina sunnuntai-jazzit, katso lisää ravintolasivultamme!

Ruskaviikko Ruissalossa

Syksyllä Ruissalon luonto hehkuu kaikissa ruskan väreissä. Nyt 5 PÄIVÄN RUSKALOMA TÄYSIHOIDOLLA VAIN 314,-/hlö. Loman yhteyteen varattavissa myös tarjoushintaisia hoitopaketteja – Ruissalossa nautit kaikilla aisteilla, luonnollisesti.

Kauneussauna

Vietä hemmotteleva päivä ystävien kanssa kauneussaunassa ja lämpimissä vesissä! Tutustu kauneussaunapakettiin ja kokoa oma porukka kaunistautumaan:

Piknik-päivä Ruissalossa

jalkahoito

Rento päivä Ruissalossa – katso vinkki “piknik-päivään”!

SuperPark-paketti

Tule kylpylälomalle Ruissaloon ja käy SuperPark Turussa seikkailemassa, pelailemassa, testaamassa taitoja ja rentoutumassa monipuolisten lajien parissa.

Romanttinen yö kahdelle

Ylellinen kylpyläpaketti sinulle ja hänelle – tai vaikka lahjaksi hääparille.

Ruissalon rosvopaistikokous

Perinteisen rosvopaistin valmistaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Koko päivän kestävä valmistus tehostaa kokousta ja yhteishenkeä erinomaisella tavalla.

Wellness-kokous Ruissalossa

Vietä kokous täynnä energiaa ja hyvää oloa. Lisätehoa päivään tuo luonto- tai tuolijooga.

Rosvopaistille Ruissaloon

Rosvopaistin valmistus vaatii kärsivällisyyttä ja hyvää seuraa, mutta lopussa kiitos seisoo. Vietä unohtumaton päivä Ruissalossa rosvopaistin kera!

Luonto- ja tuolijoogaa

Joogalla lisää elinvoimaa – luonto- ja tuolijooga piristävät päivää ja huoltavat kehoa ja mieltä. Tutustu hyvän olon ryhmäaktiviteetteihimme.

Sporttitarjoukset

Urheilullinen elämä vaatii runsaat eväät ja kunnon yöunet – meillä huolto hoituu! Katso sporttitarjouksemme ryhmille.

Luonnon lähteellä 1 vrk

Tervetuloa hemmoteltavaksi hyvän olon lähteille Ruissaloon, luonnon helmaan!

Varaa Suoraan!

Miten sinä varaat hotellihuoneesi?

Lahjakortti Kylpylään

Kylpylän lahjakortti on arvostettu ja henkilökohtainen lahja – ilahduta läheistäsi paketoimalla elämyksiä ja hyvää oloa Ruissalon Kylpylässä. Kun valitset sähköisen kortin voit tulostaa sen välittömästi.

Ruissalon kalastusretki

Kiinnostaako kalastus? Tarjoamme ammattilaisen vetämää kalastusretkeä johon saat myös majoituksen erikoishintaan, lue lisää ja varaa!

Uusi vuosi Ruissalossa

Vietä unohtumaton uudenvuodenaatto juhlan merkeissä ja aloita uusi vuosi rentouttavalla kylpylälomalla.

Isänpäivälounas Kylpylässä 13.11.

Tervetuloa viettämään isän juhlaa Kylpylään.

Senioritarjoukset

Nyt Ruissaloon rentoutumaan, edullinen senioritarjous on voimassa jouluun 2016 asti. Varaa 3 päivää ja kaksi yötä, hinta alkaen 84,-/hlö. Huoneita on rajattu määrä, varaa siis jo tänään!

Joulu Ruissalossa

Vietä rauhallinen ja rentouttava joulu Kylpylässä, kaukana kiireestä ja arjesta. Nauti herkullisista jouluruoista ja aidosta joulutunnelmasta ja koe Ruissalon luonnonkaunis merellinen ympäristö.

Varaa Sunborn-kokous

Valitse kohde, tilaisuus, tarjoilut ja viihdettä ja virkistystä kokousväen iloksi – kaikki samasta paikasta! Nyt kannattaa käyttää TEAM PLAYER -etuasi, tutustu kampanjaamme.

Varaa Sunborn-pikkujoulut

Kaipaatko pikkujouluihin muutakin kuin tonttulakkeja ja mollivoittoisia jouluveisuja? Sunbornin pikkujoulusivuilta näet parhaat vinkit pikkujoulunviettoon. Varaa meiltä vuoden ehdoton kohokohta!

Day Spa – päivä Kylpylässä

Tervetuloa päiväksi Kylpylään rentoutumaan ja...

Golfloma Ruissalossa

Vietä rentouttava golfloma merellisen luonnon helmassa. Sisältää green feen Aura Golfin tai Aurinko Golfin kentälle, varaa nyt.

Kuukauden hoidot

Katso ajankohtaiset hoitomme ja tee tilaus. Spa Club -jäsenille hoidot tarjoushintaan.